Υλικά
- 200 γρ Σπανάκι
- 100 γρ Άγρια ρόκα
- 1 Αβοκάντο
- 10 τεμ. Ντομάτα λιαστή
- 70 γρ Χαλούμι
- 2 τεμ. Αγγούρι Τουρσί
- Κρέμα βαλσάμικο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το σπανάκι και την άγρια ρόκα. |
2 Ολοκλήρωση | Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες ή κύβους. |
3 Ολοκλήρωση | Κόβουμε σε κύβους το χαλούμι και το αγγουράκι τουρσί. Σε αυτό το σημείο κόβουμε αν θέλουμε τις λιαστές τομάτες σε φέτες ή τις αφήνουμε ολόκληρες. |
4 Ολοκλήρωση | Σε μπολ της αρεσκείας μας, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικο για να διακοσμήσουμε την σαλάτα μας. |