Υλικά
- 8 φέτες Ψωμί τοστ
- 160gr, Τόνοςσε νερό στραγγισμένος
- 2 κ.σ. Μαγιονέζα
- 1 μικρό Κρεμμύδι ξερόψιλοκομμένο
- 1 κλωνάρι Σέλερι
- 1 κ.σ. Κάπαρη
- 1 κ.σ. Χυμός λεμονιού
- 1 κ.γλ. Άνηθος Φρέσκος
- 1 κ.σ. Μαϊντανός
- 1 κ.γλ. Μουστάρδα
- 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 4 φύλλα Μαρούλι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον τόνο, αφού τον έχουμε στραγγίξει καλά και ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. |
2 Ολοκλήρωση | Αλείφουμε με λίγο βούτυρο την κάθε πλευρά απο τις φέτες ψωμιού |