Υλικά
- 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος
- 2 Κρεμμύδια ξερά
- 3 Σκελίδες σκόρδο
- 50 ml Ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες Τομάτα κονκασέ (με κομμάτια τομάτας)
- 1 κ.γ. Πάστα τομάτας
- 100 ml Ζωμός μοσχαρίσιοςή νερό
- 2 σφηνάκια Κόκκινο κρασί
- 1 Κανέλα ξύλο
- 6 κόκκους Μπαχάρι
- 3 Φύλλα δάφνης
- 1 κ.σ. Δυόσμος
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ και τον πελτέ τομάτας που έχουμε αραιώσει με λίγο νερό ή ζωμό. |
4 Ολοκλήρωση | Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα, ρίχνουμε τον υπόλοιπο δυόσμο και ανακατεύουμε. Καλή σας όρεξη!! |
5 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips * Αν θέλουμε βράζουμε για λίγο περισσότερο να εξατμιστούν περισσότερα υγρά ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε παστίτσιο ή μουσακά. |