Υλικά
- 250 γρ ΡύζιΑρμπόριο ή καρολίνα
- 100 γρ Μανιτάρια
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 400 ml Ζωμός λαχανικών
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. Βούτυρο
- 50 ml Κρασί λευκό
- Θυμαρι
- Παρμεζάνα
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σοτάρουμε σε λίγο λάδι τα μανιτάρια και από τις 2 μεριές. Όταν πάρουν ελαφρώς χρυσό χρώμα σβήνουμε με λευκό κρασί. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και τα βάζουμε σε σουρωτήρι να φύγει το πολύ λάδι. |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | Στο σερβίρισμα, πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα ή flakes παρμεζάνας και αρκετό θυμάρι. |
6 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips * Άν έχουμε φρέσκο θυμάρι το βάζουμε μαζί με το σοτάρισμα των μανιταριών. |