Ραγού με χωριάτικο λουκάνικο σε πολύχρωμο Fusilli (Βίδες)
Ένα διαφορετικό και γρήγορο ραγού με χωριάτικο λουκάνικο!
Οδηγίες
Κοινή χρήση
Βήματα
| Με ένα μαχαίρι χαράσσουμε ελαφρά το λουκάνικο κατά μήκος. Προσεκτικά αφαιρούμε το έντερο και κρατάμε το εσωτερικό του λουκάνικου. Με μία σπάτουλα σπάμε σε κομμάτια τη γέμιση του λουκάνικου και το κρατάμε σε ένα μπολ. Ξεκινάμε να βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι το σημείο αλ ντέντε. |
| Κόβουμε σε μικρούς κύβους τα λαχανικά μας και σε λεπτές φέτες το σκόρδο. Σε τηγάνι με παχύ πάτο, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το κομμένα μας λαχανικά και ανακατεύουμε για 2 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσουν και να βγάλουν τα αρώματά τους. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ |
| Όταν το αλκοόλ έχει εξατμιστεί, προσθέτουμε το χυμό τομάτας, την πάπρικα και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και μόλις δέσει η σάλτσα μας την αποσύρουμε από τη φωτιά. |
| Δοκιμάστε αν χρειάζεται λίγο αλάτι και προσθέστε, αλλά λόγω της γέμισης από το λουκάνικο συνήθως δεν χρειάζεται καθόλου. Σερβίρετε την σάλτσα πάνω από τα βρασμένα Fusilli και τρίψτε κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα. Καλή σας όρεξη! |
https://thehungrysloth.com
Σχόλια συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
Συνδέσου για να γράψεις σχόλιο