0 0
Ραγού με χωριάτικο λουκάνικο σε πολύχρωμο Fusilli (Βίδες)

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Ραγού με χωριάτικο λουκάνικο σε πολύχρωμο Fusilli (Βίδες)

Ένα διαφορετικό και γρήγορο ραγού με χωριάτικο λουκάνικο!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Με ένα μαχαίρι χαράσσουμε ελαφρά το λουκάνικο κατά μήκος.
    Προσεκτικά αφαιρούμε το έντερο και κρατάμε το εσωτερικό του λουκάνικου. Με μία σπάτουλα σπάμε σε κομμάτια τη γέμιση του λουκάνικου και το κρατάμε σε ένα μπολ.
    Ξεκινάμε να βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι το σημείο αλ ντέντε.

    2
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε σε μικρούς κύβους τα λαχανικά μας και σε λεπτές φέτες το σκόρδο.
    Σε τηγάνι με παχύ πάτο, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο για 2-3 λεπτά.
    Προσθέτουμε το κομμένα μας λαχανικά και ανακατεύουμε για 2 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσουν και να βγάλουν τα αρώματά τους.
    Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ

    3
    Ολοκλήρωση

    Όταν το αλκοόλ έχει εξατμιστεί, προσθέτουμε το χυμό τομάτας, την πάπρικα και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
    Αφήνουμε να πάρει μία βράση και μόλις δέσει η σάλτσα μας την αποσύρουμε από τη φωτιά.

    4
    Ολοκλήρωση

    Δοκιμάστε αν χρειάζεται λίγο αλάτι και προσθέστε, αλλά λόγω της γέμισης από το λουκάνικο συνήθως δεν χρειάζεται καθόλου.
    Σερβίρετε την σάλτσα πάνω από τα βρασμένα Fusilli και τρίψτε κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.

    Καλή σας όρεξη!

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Κοτόπουλο Παρμεζάνα (Chicken parm)
    επόμενο
    Σπανακόπιτα σε σχήμα Ήλιου
    προηγούμενο
    Κοτόπουλο Παρμεζάνα (Chicken parm)
    επόμενο
    Σπανακόπιτα σε σχήμα Ήλιου

    Πρόσθεσε σχόλιο