Οδηγίες
Τα κυρίως πιάτα, εκείνα που είναι λιγάκι πιο ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα, βασίζονται σε δύο πράγματα. Στην απλότητα του να τα δημιουργήσεις και στις πρώτες ύλες. Η γαρίδα είναι μία πολύ ευαίσθητη πρώτη ύλη που ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η κατεψυγμένη εκδοχή της δεν είναι άσχημη, θα δείτε ότι η φρέσκια πραγματικά έχει μια άλλη δύναμη.
Αν θέλετε, όπως και εμείς στο cookos να χρησιμοποιήσετε φρέσκες γαρίδες στο φαγητό σας, θα σας βοηθήσουμε να τις καθαρίσετε σωστά!
Καλή δημιουργία.
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | Με ένα μαχαιράκι ή ακόμα και με τα χέρια μας, αφαιρούμε το κέλυφος γύρω από το σώμα της επιλέγοντας αν θέλουμε να αφήσουμε την ουρά ή όχι. |
4 Ολοκλήρωση | Όταν τελειώσουμε τη διαδικασία αυτή, ξεπλένουμε για τυχόν ακαθαρσίες ή κομμάτια από το κέλυφός τους και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Τέλος προτείνω, να κρατήσετε τα κεφάλια για να κάνετε ένα εξαιρετικό ζωμό που θα χρησιμοποιήσετε αργότερα κατά το μαγείρεμα. Καλή σας όρεξη! |