0 0
Πιτάκια πάπρικας

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
2 Φύλλο χωριάτικο
10 ml Ελαιόλαδο
1 κ.γ. Πάπρικα καπνιστή
1/2 κ.γ. Δυόσμος
Αλάτι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πιτάκια πάπρικας

Ένα νόστιμο και πανεύκολο συνοδευτικό, είτε με το ποτό σας είτε με την αγαπημένη σας ταινία!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

    2
    Ολοκλήρωση

    Ανοίγετε το χωριάτικο φύλλο, και πασπαλίζετε με ελάχιστο ελαιόλαδο. Αν θέλετε το απλώνετε με το πινέλο.
    Μοιράζετε παντού την πάπρικα και τον δυόσμο.

    3
    Ολοκλήρωση

    Κόβετε με το χέρι ανόμοια κομμάτια και τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.
    Ψήνετε για 10' μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
    Στο σερβίρισμα, προσθέστε αλάτι και λίγο πάπρικα ακόμη για περισσότερο χρώμα.

    4
    Ολοκλήρωση

    Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε όποιον γευστικό συνδυασμό θέλετε όπως ρίγανη και αλάτι, ή μιξ μπαχαρικών για πατάτες τηγανιτές.

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Σπανακόπιτα στριφτή
    επόμενο
    Κοτόπουλο σε μπύρα με κρύα σάλτσα λαχανικών
    προηγούμενο
    Σπανακόπιτα στριφτή
    επόμενο
    Κοτόπουλο σε μπύρα με κρύα σάλτσα λαχανικών

    Πρόσθεσε σχόλιο