0 0
Πατατοσαλάτα

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
6-7 Πατάτες
1 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
200gr Ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
120gr. Αγγούρι Τουρσί
3 Αυγά βρασμένα
1 κ.σ. Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι - Πιπέρι
Για τη σως
1 κεσεδάκι Γιαούρτι αγελαδινό διπλοστραγγιστό
1 κ.σ. Μουστάρδα
Αλάτι - Πιπέρι
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Ξύδι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πατατοσαλάτα

Πατατοσαλάτα με ελαφριά σως απο μουστάρδα και γιαούρτι.

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    • Για τη σως

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια. Έπειτα τις βράζουμε σε μία κατσαρόλα για 15 λεπτά περίπου. Για να ελέγξουμε αν έχουν βράσει. τις τρυπάμε με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν για 10 λεπτά.

    2
    Ολοκλήρωση

    Για τη σως

    Σε ένα μπολ αδειάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ξύδι, το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

    3
    Ολοκλήρωση

    Σε μία σαλατιέρα βάζουμε τις βρασμένες πατάτες, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αγγουράκι τουρσί, τα βρασμένα αυγά. τις ελιές. το μαϊντανο και αλατοπιπερώνουμε. Περισχύνουμε με τη σως και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις να αναμειχθούν καλά τα υλικά.

    4
    Ολοκλήρωση

    Διατηρείται στο ψυγείο. Σερβίρεται ιδανικά κρύα.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με σκορδαλιά
    επόμενο
    Ντοματίνια με μπέϊκον
    προηγούμενο
    Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με σκορδαλιά
    επόμενο
    Ντοματίνια με μπέϊκον

    Πρόσθεσε σχόλιο