Υλικά
- 6 ΠατάτεςΜεσαίες
- 2.5 κ.σ. Μαγιονέζα
- 1 κ.σ. ΜουστάρδαΜέτρια μουσταρδα
- 2 κ.σ. Μηλόξυδο
- ½ κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 Σκελίδα σκόρδο
- 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 κ.σ. Μαϊντανός
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και λιώνουμε τη σκελίδα σκόρδο |
3 Ολοκλήρωση | Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, την πολτοποιημένη σκελίδα σκόρδο, αλάτι, πιπέρι ο ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουμε μια όμογενοποιημένη sauce. |
4 Ολοκλήρωση | Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε να φύγουν τα νερά τους. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μηλόξύδο. |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips * Μπορείτε για περισσότερη οξύτητα να προσθέσετε μισό λεμόνι. |