Υλικά
- 100gr. ρυζι γλασέ
- 200ml. Νερό
- 650ml. Γάλα Αγελάδοςφρέσκο
- λίγο Αλάτι
- 100gr. Ζάχαρη Καστανή
- 2 κ.σ. Κορν φλάουρ
- για το πασπάλισμα Κανέλλα τριμμένη
- 2 Βανίλια σε σκόνη
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε μια κατσαρόλα βράζω 200 ml νερό, ρίχνω το ρύζι και το αφήνω να βράσει σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό. |
2 Ολοκλήρωση | Σε ένα μπολ διαλύω το κόρν φλάουρ σε 50 ml κρύο γάλα και προσθέτω το μείγμα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας να πάει παντού. |
3 Ολοκλήρωση | Σερβίρεται ζεστό ή κρύο, πασπαλίζοντας με λίγη κανέλα. |