0 0
Παραδοσιακό γιουβέτσι με μοσχαρι

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Παραδοσιακό γιουβέτσι με μοσχαρι

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Κόβουμε το μοσχάρι μας (νουα η ποντίκι )
σε κομμάτια .Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε
το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας
μας μέχρι να ροδίσει απ όλες τις πλευρές.
Κόβουμε στη συνέχεια όλα μας τα λαχανικά
(κρεμμύδι ψιλοκομμένο , καρότα σε φέτες και
τις πιπεριές ) και τα προσθέτουμε στην
κατσαρόλα μας.Οταν σωταριστουν
καλά σβήνουμε με το κρασι και αφηνουμε να εξατμιστεί
καλά.Σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε υγρά μαζί με τα ξύλα
κανέλλας και αφηνουμε το κρέας να βράσει για μια ώρα και 20 λεπτά.

2
Ολοκλήρωση

Αφού έχει βράσει το κρέας μας ,προσθέτουμε το κριθαράκι το χυμό ντομάτας και το πελτέ.Ανακατατευουμε καλά και τέλος ρίχνουμε τις σκελίδες σκόρδο.Δε φεύγουμε απ τη κατσαρόλα διότι το κριθαράκι θελει συνέχεια ανακάτεμα και υπάρχει φόβος να μας κολλήσει.Το αφήνουμε για αλλά 20 λεπτά περίπου να γίνει το κριθαράκι μας .Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180.

3
Ολοκλήρωση

Τέλος, βάζουμε όλο το φαγητό σε ένα πήλινο πυρεξ η γάστρα στον φούρνο πασπαλιζοντας με το τριμμένο τυρί μας.Το αφηνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά .

Evgenia

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Μακαρονάδα φούρνου με ζαμπόν, τυρί και κόκκινη σάλτσα.
επόμενο
Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα
προηγούμενο
Μακαρονάδα φούρνου με ζαμπόν, τυρί και κόκκινη σάλτσα.
επόμενο
Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα

Πρόσθεσε σχόλιο