Υλικά
- 1 κιλό σε κομματια Μοσχάρι νουά
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 2 Σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ Κρασί λευκό
- 350γρ Κριθαράκι
- 100γρ Χυμός ντομάτας
- 2 κ.γ Ντομάτα πελτές
- 3 κ.σ Ελαιόλαδο
- 40 γρ Τυρί τριμμένο
- 4 Καρότα
- 2 Πιπεριά κόκκινη γλυκιά
- 1 κ.γ Πάπρικα γλυκιά
- Αλάτι - Πιπέρι
- 3 στικ Κανέλλα ξύλο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Κόβουμε το μοσχάρι μας (νουα η ποντίκι ) |
2 Ολοκλήρωση | Αφού έχει βράσει το κρέας μας ,προσθέτουμε το κριθαράκι το χυμό ντομάτας και το πελτέ.Ανακατατευουμε καλά και τέλος ρίχνουμε τις σκελίδες σκόρδο.Δε φεύγουμε απ τη κατσαρόλα διότι το κριθαράκι θελει συνέχεια ανακάτεμα και υπάρχει φόβος να μας κολλήσει.Το αφήνουμε για αλλά 20 λεπτά περίπου να γίνει το κριθαράκι μας .Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180. |
3 Ολοκλήρωση | Τέλος, βάζουμε όλο το φαγητό σε ένα πήλινο πυρεξ η γάστρα στον φούρνο πασπαλιζοντας με το τριμμένο τυρί μας.Το αφηνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά . |