Υλικά
- 480ml. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 50gr Ζάχαρη λευκή
- 2 Βανίλια σε σκόνη
- 4 Φύλλα ζελατίνης
- Σιρόπι φράουλας
- λίγες Φράουλες
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε μέσα τις ζελατίνες και αφήνουμε στην άκρη για να μαλακώσουν για 5 με 10 λεπτά. |
2 Ολοκλήρωση | ΞεφορμάρισμαΜόλις είναι έτοιμο για να ξεφορμάρουμε βουτάμε τα μπολ για λίγα δευτερόλεπτα σε βραστό νερό, με προσοχή ή περνάμε γύρω γύρω τη φόρμα με ένα φλόγιστρο. Έπειτα βάζουμε το πιάτο από πάνω και αναποδογυρίζουμε γρήγορα. |
3 Ολοκλήρωση | ΣερβίρισμαΓια το σερβίρισμα γαρνίρουμε με σιρόπι φράουλα και λίγες φράουλες. |