0 0
Πανακότα

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πανακότα

Η γνωστή ιταλική συνταγή με σιρόπι φράουλα!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε μέσα τις ζελατίνες και αφήνουμε στην άκρη για να μαλακώσουν για 5 με 10 λεπτά.
    Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη βανίλια σε σκόνη και ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις πάρει μία βράση και διαλυθεί η ζάχαρη αποσύρουμε από τη φωτιά.
    Βγάζουμε τις ζελατίνες από το νερό και τις στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας. Τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν καλά.
    Γεμίζουμε 4 μπολάκια και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.

    2
    Ολοκλήρωση

    Ξεφορμάρισμα

    Μόλις είναι έτοιμο για να ξεφορμάρουμε βουτάμε τα μπολ για λίγα δευτερόλεπτα σε βραστό νερό, με προσοχή ή περνάμε γύρω γύρω τη φόρμα με ένα φλόγιστρο. Έπειτα βάζουμε το πιάτο από πάνω και αναποδογυρίζουμε γρήγορα.

    3
    Ολοκλήρωση

    Σερβίρισμα

    Για το σερβίρισμα γαρνίρουμε με σιρόπι φράουλα και λίγες φράουλες.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Ριζότο μανιταριών
    επόμενο
    Τζατζίκι
    προηγούμενο
    Ριζότο μανιταριών
    επόμενο
    Τζατζίκι

    Πρόσθεσε σχόλιο