Υλικά
- 250γρ Σοκολάτα κουβερτούρα
- 150γρ Γάλα συμπυκνωμενο ζαχαρούχο
- 150γρ Κρέμα γάλακτος
- 250γρ Μπισκότα
- Κεράσια
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Χτυπάμε με το mixer χεριου τη κρέμα γάλακτος |
2 Ολοκλήρωση | Κοβουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα (γάλακτος η υγείας) σε κομμάτια και με τη βοήθεια μιας μικρής κατσαρόλας τη λιώνουμε. |
3 Ολοκλήρωση | Χτυπαμε σε mixer τα μπισκότα μας (πτι μπερ η ότι μπισκότο σας αρέσει) αφού γίνουν σκόνη τα αφήνουμε στην άκρη και συνεχίζουμε με την ομογενοποίηση των παραπάνω βημάτων. |
4 Ολοκλήρωση | Ομογενοποιούμε τη σαντιγί μας με τη σοκολάτα που έχουμε λιώσει ανακατεύοντας απαλά.Τελος προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα κ ανακατεύουμε. |
5 Ολοκλήρωση | Σε μπολ γυάλινα μικρά σερβίρουμε βάζοντας ως βάση το μπισκότο μας και στη συνέχεια τη μους.Αφηνουμε στη κατάψυξη να παγώσει.Γαρνιρουμε με φράουλες η κερασι. Καλή Απόλαυση!! |