Υλικά
- 2 φλυτζάνια Βασιλικός φρέσκος
- 2 Σκελίδες σκόρδο
- 100ml. Ελαιόλαδο
- 100gr. Παρμεζάνα
- 100gr. κουκουνάρι
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Πλένουμε τα φύλλα βασιλικού και τα στεγνώνουμε καλά. Κόβουμε τα κοτσάνια (για να μην πικρίζει) και χτυπάμε λίγα λίγα τα φύλλα του βασιλικού με το σκόρδο στο μίξερ. Έπειτα προσθέτουμε το κουκουνάρι και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. |
2 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα tips*Αν θέλετε να τη σερβίρετε με ζυμαρικά, αρκεί 1 κ.σ. ανά άτομο |