0 0
Πέστο βασιλικού

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
2 φλυτζάνια Βασιλικός φρέσκος
2 Σκελίδες σκόρδο
100ml. Ελαιόλαδο
100gr. Παρμεζάνα
100gr. κουκουνάρι
Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πέστο βασιλικού

Εύκολη και γρήγορη σάλτσα για ζτμαρικά, σαλάτες ακόμα και ως βάση για μπρουσκέτες και ντάκους!

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Πλένουμε τα φύλλα βασιλικού και τα στεγνώνουμε καλά. Κόβουμε τα κοτσάνια (για να μην πικρίζει) και χτυπάμε λίγα λίγα τα φύλλα του βασιλικού με το σκόρδο στο μίξερ. Έπειτα προσθέτουμε το κουκουνάρι και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.

2
Ολοκλήρωση

Χρήσιμα tips

*Αν θέλετε να τη σερβίρετε με ζυμαρικά, αρκεί 1 κ.σ. ανά άτομο
*Διατηρείται στο ψυγείο έως και 1 εβδομάδα, αν το βάλετε σε βαζάκι και καλύψετε καλά την επιφάνειά με αρκετό ελαιόλαδο.

katrinavog

Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Τζατζίκι
επόμενο
Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σάλτσα κάρυ
προηγούμενο
Τζατζίκι
επόμενο
Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σάλτσα κάρυ

Πρόσθεσε σχόλιο