0 0
Πέννες από αλεύρι φακής με Avocado Pesto

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πέννες από αλεύρι φακής με Avocado Pesto

Γρήγορη καλοκαιρινή συνταγή με μια πινελιά από αβοκάντο σε πέννες από αλεύρι κόκκινης φακής! Δοκιμάστε το!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Βάζουμε τις πέννες να βράσουν σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά

    2
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε τον εσωτερικό "σπόρο" είτε με κουτάλι είτε με ένα μαχαιρι, χαράσσοντας και περιστρέφοντας τον.

    3
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε τα φύλλα του βασιλικού και βάζουμε το ένα μέσα στο άλλο. Τα τυλίγουμε και τα κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

    4
    Ολοκλήρωση

    Βάζουμε όλα μας τα υλικά εκτός από τις πέννες στο μούλτι και κάνουμε μια παχύρρευστη πέστο. Αν την θέλουμε λίγο πιο αραιή, προσθέτουμε είτε λίγο λάδι ακόμη είτε νερό.

    5
    Ολοκλήρωση

    Στραγγίζουμε τις πέννες και φέρνουμε στο ίδιο σκεύος όπου τις βράσαμε και ρίχνουμε την πέστο. Ανακατεύουμε καλά ώστε να κατανεμηθεί όλη παντού και το σερβίρουμε ζεστό.
    Κατά το σερβίρισμα μπορούμε να τρίψουμε λίγη γραβιέρα ακόμα, όπως και να σπάσουμε και να πασπαλίσουμε με τον μύλο λίγους κόκκους μαύρο πιπέρι.

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Γαύρος μαρινάτος
    επόμενο
    Ντολμαδάκια με χαλούμι και πιπεριά Φλωρίνης
    προηγούμενο
    Γαύρος μαρινάτος
    επόμενο
    Ντολμαδάκια με χαλούμι και πιπεριά Φλωρίνης

    Πρόσθεσε σχόλιο