Πέννες από αλεύρι φακής με Avocado Pesto
Γρήγορη καλοκαιρινή συνταγή με μια πινελιά από αβοκάντο σε πέννες από αλεύρι κόκκινης φακής! Δοκιμάστε το!
Οδηγίες
Κοινή χρήση
Βήματα
| Βάζουμε τις πέννες να βράσουν σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά |
| Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε τον εσωτερικό "σπόρο" είτε με κουτάλι είτε με ένα μαχαιρι, χαράσσοντας και περιστρέφοντας τον. |
| Κόβουμε τα φύλλα του βασιλικού και βάζουμε το ένα μέσα στο άλλο. Τα τυλίγουμε και τα κόβουμε σε χοντρές ροδέλες. |
| Βάζουμε όλα μας τα υλικά εκτός από τις πέννες στο μούλτι και κάνουμε μια παχύρρευστη πέστο. Αν την θέλουμε λίγο πιο αραιή, προσθέτουμε είτε λίγο λάδι ακόμη είτε νερό. |
| Στραγγίζουμε τις πέννες και φέρνουμε στο ίδιο σκεύος όπου τις βράσαμε και ρίχνουμε την πέστο. Ανακατεύουμε καλά ώστε να κατανεμηθεί όλη παντού και το σερβίρουμε ζεστό. Κατά το σερβίρισμα μπορούμε να τρίψουμε λίγη γραβιέρα ακόμα, όπως και να σπάσουμε και να πασπαλίσουμε με τον μύλο λίγους κόκκους μαύρο πιπέρι. |
https://thehungrysloth.com
Σχόλια συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
Συνδέσου για να γράψεις σχόλιο