0 0
Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
4 Αυγά
12-14 Σπαράγγια
4 φέτες Μπέικον
1 κουταλιά σούπας Ελαιόλαδο
200 γρ Γάλα φρέσκο
60 γρ Κεφαλοτύρι Τριμμένο
Κατα βούληση Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια

Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια , μπείκον και κεφαλοτύρι.

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια , μπείκον και κεφαλοτύρι. Γρήγορη και νόστιμη συνταγή.

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Πλένουμε τα σπαράγγια , κόβουμε το σκληρό τους μέρος στην κάτω άκρη και ξεφλουδίζουμε με peeler τα 2/3 απο το υπόλοιπο μέρος αφήνοντας τα άνθη ανέπαφα. Κατόπιν τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
    Ψιλοκόβουμε το μπέικον.

    2
    Ολοκλήρωση

    Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα σπαράγγια και το μπέικον.
    Σωτάρουμε για περίπου 5 λεπτά.

    3
    Ολοκλήρωση

    Σπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε σε ένα μπώλ , προσθέτουμε το γάλα ,το κεφαλοτύρι ,αλάτι και πιπέρι.
    Χτυπάμε με πηρούνι ή σύρμα το μείγμα ώστε να ομογενοποιηθεί αρκετά.

    4
    Ολοκλήρωση

    Τοποθετούμε τα σπαράγγια και το μπέικον σε ταψί ή πυρέξ που έχουμε καλύψει τον πάτο και τα τοιχώματα με αντικολλητικό χαρτί και απο πάνω ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά το γάλα και το κεφαλοτύρι. Ανακατέυουμε ελαφρώς και τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

    Cookos

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Γαύρος Ξιδάτος
    επόμενο
    Κοτόπουλο ρολό στη γάστρα
    προηγούμενο
    Γαύρος Ξιδάτος
    επόμενο
    Κοτόπουλο ρολό στη γάστρα

    Πρόσθεσε σχόλιο