Υλικά
- 4 Αυγά
- 200 γρ Σπανάκι κατεψυγμένο
- 1 Μανιτάρια ολόκληρα κονσέρβα
- 70 γρ Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 200 ml Γάλα φρέσκο
- 1/2 κ.γ Κουρκουμάς
- 20 ml Ελαιόλαδο
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε κατσαρόλα, ζεσταίνουμε νερό, |
2 Ολοκλήρωση | Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και |
3 Ολοκλήρωση | Σπάμε τα αυγά σε μπωλ και προσθέτουμε |
4 Ολοκλήρωση | Στρώνουμε ένα μικρό πυρέξ με |
5 Ολοκλήρωση | Τοποθετούμε την ομελέτα σε προθερμασμένο φούρνο |