0 0
Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια

Γευστική ομελέτα φούρνου με σπανάκι και ολόκληρα μανιτάρια

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Σε κατσαρόλα, ζεσταίνουμε νερό,
    προσθέτουμε το σπανάκι και το
    βράζουμε για 5 λεπτά.
    Στραγγίζουμε το σπανάκι σε σουρωτήρι
    και το αφήνουμε να κρυώσει.

    2
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και
    μετά σε λεπτές φέτες.
    Σε μικρό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο
    σε μέτρια φωτιά και σωτάρουμε το κρεμμύδι
    μέχρι να πάρει σχεδόν διάφανο χρώμα.
    Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε
    να κρυώσει.

    3
    Ολοκλήρωση

    Σπάμε τα αυγά σε μπωλ και προσθέτουμε
    το γάλα, την κεφαλογραβιέρα, τον κουρκουμά
    και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά
    με τον αυγοδάρτη.

    4
    Ολοκλήρωση

    Στρώνουμε ένα μικρό πυρέξ με
    λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα
    με τα αυγά. Προσθέτουμε το σπανάκι
    το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, τα οποία
    έχουμε στραγγίξει καλά. Ανακατεύουμε καλά.

    5
    Ολοκλήρωση

    Τοποθετούμε την ομελέτα σε προθερμασμένο φούρνο
    στους 180 για 30 λεπτά, μέχρι να δέσει και να ψηθεί
    καλά. Βγάζουμε την ομελέτα απο τον φούρνο και την
    αφήνουμε να κρυώσει πριν σερβίρουμε.

    Cookos

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σάλτσα κάρυ
    επόμενο
    Χυλοπίτες στο φούρνο με 4 τυριά
    προηγούμενο
    Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σάλτσα κάρυ
    επόμενο
    Χυλοπίτες στο φούρνο με 4 τυριά

    Πρόσθεσε σχόλιο