Νιόκι με σάλτσα Blue cheese
Κρεμώδης και απαλή σάλτσα με μπλέ τυρί που γίνεται γρήγορα κι εύκολα.
Οδηγίες
Κοινή χρήση
Βήματα
| Για τη σάλτσαΣε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και το blue cheese. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Ανακατεύουμε συνεχώς με σύρμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για να μην κόψει η κρέμα. Μόλις ομογενοποιηθεί η σάλτσα και δεν έχει καθόλου σβώλους, αποσύρουμε απο τη φωτιά. |
| Για τα νιόκιΒράζουμε τα νιόκι σε αρκετό νερό που έχουμε αλατίσει. Καταλαβαίνουμε οτι είναι έτοιμα, όταν αρχίζουν να ανεβαίνουν στην επιφάνεια του νερού. Συνήθως χρειάζονται 2-3 λεπτά. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν. |
| Καίμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε τα νιόκι για 2-3 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν ελαφρώς χρώμα. Περιχύνουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαιντανό. |
Σχόλια συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
Συνδέσου για να γράψεις σχόλιο