Υλικά
- 1 κονσέρβα σε νερό Τόνος
- 8 φύλλα Μαρούλι
- ½ Κρεμμύδι ξερό
- 3 κ.σ. Μαγιονέζα
- 2 κ.γ. Μουστάρδα
- ½ λεμόνι Χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. Άνηθος Φρέσκος
- 1 κ.γ. Κάπαρη
- Φύλλα Κάπαρης
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Παίρνουμε στο χέρι μας τον τόνο σε μικρές ποσότητες και τον σφίγγουμε για να φύγουν όλα τα υγρά. Τον μεταφέρουμε σε ένα μπολ. |
2 Ολοκλήρωση | Κόβουμε φέτες ψωμί, τις αλείφουμε με λάδι και ρίγανη και τις ψήνουμε για 5' λεπτά σε φούρνο ή σε ένα τηγανάκι. |
3 Ολοκλήρωση | Στο μπολ που βάλαμε τον τόνο προσθέτουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα όμορφο δεμένο μείγμα. |
4 Ολοκλήρωση | Σε πιάτο βάζουμε τις μπρουσκέτες και στρώνουμε με το μείγμα τόνου. |
5 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips* Προσθέστε στο μείγμα σας ελιά για πιο έντονη γεύση |