0 0
Μπρουσκέτες τόνου

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
1 κονσέρβα σε νερό Τόνος
8 φύλλα Μαρούλι
½ Κρεμμύδι ξερό
3 κ.σ. Μαγιονέζα
2 κ.γ. Μουστάρδα
½ λεμόνι Χυμός λεμονιού
1 κ.γ. Άνηθος Φρέσκος
1 κ.γ. Κάπαρη
Φύλλα Κάπαρης
Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μπρουσκέτες τόνου

Ένα καλοκαιρινό πιάτο που μπορεί να καταναλωθεί ως ορεκτικό ή ως σαλάτα!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Παίρνουμε στο χέρι μας τον τόνο σε μικρές ποσότητες και τον σφίγγουμε για να φύγουν όλα τα υγρά. Τον μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

    2
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε φέτες ψωμί, τις αλείφουμε με λάδι και ρίγανη και τις ψήνουμε για 5' λεπτά σε φούρνο ή σε ένα τηγανάκι.

    3
    Ολοκλήρωση

    Στο μπολ που βάλαμε τον τόνο προσθέτουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα όμορφο δεμένο μείγμα.

    4
    Ολοκλήρωση

    Σε πιάτο βάζουμε τις μπρουσκέτες και στρώνουμε με το μείγμα τόνου.
    Πασπαλίζουμε με φρέσκο άνηθο, κάπαρη και λίγα φύλλα κάπαρης.

    5
    Ολοκλήρωση

    Χρήσιμα Tips

    * Προσθέστε στο μείγμα σας ελιά για πιο έντονη γεύση
    * Χρησιμοποιήστε παξιμάδια για ντάκο αν δεν θέλουμε να φουρνίσουμε τα ψωμάκια.

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
    επόμενο
    Γλώσσες (α λα) μενιέρ
    προηγούμενο
    Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
    επόμενο
    Γλώσσες (α λα) μενιέρ

    Πρόσθεσε σχόλιο