0 0
Μπουγιουρντί

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
200 γρ Φέτα
1 τεμ Ντομάτα
1 τεμ Πιπεριά πράσινη
30 ml Ελαιόλαδο
100 γρ Κασέρι
1 κ.σ. Ρίγανη φρέσκια
Μπούκοβο
Πάπρικα γλυκιά

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μπουγιουρντί

Πικάντικος μεζές με φέτα και κασέρι!

Χαρακτηριστικά:
  • Spicy

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Κόβουμε τη φέτα σε τετράγωνα 1,5 με 2 εκατοστά. Κάνουμε κύβους ή φέτες την τομάτα και μικρά κυβάκια τις πιπεριές.

2
Ολοκλήρωση

Ρίχνουμε στο σκεύος ελαιόλαδο να πατήσει πάνω η φέτα. Ρίχνουμε αν θέλουμε μπούκοβο και πάπρικα σε αυτό το σημείο.
Στρώνουμε από πάνω την τομάτα και τις πιπεριές.
Τέλος είτε σε φέτες είτε τριμμένο, στρώνουμε το κασέρι μέχρι να σκεπάσει όλα μας τα υλικά.

3
Ολοκλήρωση

Κλείνουμε με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Αν θέλουμε να πάρει χρώμα το κασέρι, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά κοντά στις αντιστάσεις.

Σερβίρουμε το μπουγιουρντί ζεστό έχοντας πασπαλίσει με λίγη φρέσκια ρίγανη.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Σνίτσελ χοιρινό με πουρέ γλυκοπατάτας
επόμενο
Μπεσαμελ
προηγούμενο
Σνίτσελ χοιρινό με πουρέ γλυκοπατάτας
επόμενο
Μπεσαμελ

Πρόσθεσε σχόλιο