Υλικά
- 200 γρ Φέτα
- 1 τεμ Ντομάτα
- 1 τεμ Πιπεριά πράσινη
- 30 ml Ελαιόλαδο
- 100 γρ Κασέρι
- 1 κ.σ. Ρίγανη φρέσκια
- Μπούκοβο
- Πάπρικα γλυκιά
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Κόβουμε τη φέτα σε τετράγωνα 1,5 με 2 εκατοστά. Κάνουμε κύβους ή φέτες την τομάτα και μικρά κυβάκια τις πιπεριές. |
2 Ολοκλήρωση | Ρίχνουμε στο σκεύος ελαιόλαδο να πατήσει πάνω η φέτα. Ρίχνουμε αν θέλουμε μπούκοβο και πάπρικα σε αυτό το σημείο. |
3 Ολοκλήρωση | Κλείνουμε με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Σερβίρουμε το μπουγιουρντί ζεστό έχοντας πασπαλίσει με λίγη φρέσκια ρίγανη. |