Υλικά
- 500 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος
- 200 γρ Κεφαλοτύρι
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 1 Αυγό
- 3 Φρυγανιέςτριμμένες
- 1 σκελίδα Σκόρδο
- 1 κ.γ Ρίγανη ξερή
- 1 κ.γ Ξύδι
- 1 κ.γ Ντομάτα πελτές
- 1 κ.σ Μαϊντανός
- 50 ml Ελαιόλαδο
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Βάζουμε σε μεγάλο μπωλ τον κιμά. Χτυπάμε το |
2 Ολοκλήρωση | Τοποθετούμε τον κιμά που έχουμε ζυμώσει στο ψυγείο |
3 Ολοκλήρωση | Βγάζουμε τον κιμά απο το ψυγείο και πλάθουμε τα μπιφτέκια, |
4 Ολοκλήρωση | Βάζουμε τα μπιφτέκια σε ταψί που έχουμε |