0 0
Μπιφτέκια γεμιστά με κεφαλοτύρι

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος
200 γρ Κεφαλοτύρι
1 Κρεμμύδι ξερό
1 Αυγό
3 Φρυγανιές τριμμένες
1 σκελίδα Σκόρδο
1 κ.γ Ρίγανη ξερή
1 κ.γ Ξύδι
1 κ.γ Ντομάτα πελτές
1 κ.σ Μαϊντανός
50 ml Ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μπιφτέκια γεμιστά με κεφαλοτύρι

Μπιφτέκια γεμιστά με κεφαλοτύρι

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Βάζουμε σε μεγάλο μπωλ τον κιμά. Χτυπάμε το
κρεμμύδι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο σε
multi και το προσθέτουμε στον κιμά.
Αναμειγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά,
εκτός απο το κεφαλοτύρι,
στο μείγμα και ζυμώνουμε καλά για τουλάχιστον 10 λεπτά.

2
Ολοκλήρωση

Τοποθετούμε τον κιμά που έχουμε ζυμώσει στο ψυγείο
για τουλάχιστον 1 ώρα ώστε να δέσουν οι γεύσεις
και τα αρώματα των υλικών.

3
Ολοκλήρωση

Βγάζουμε τον κιμά απο το ψυγείο και πλάθουμε τα μπιφτέκια,
τοποθετώντας στο κέντρο απο ένα μπαστουνάκι
κεφαλοτύρι. Προσέχουμε να κλείσει καλά ο κιμάς
γύρω απο το τυρί, για να μην βγεί έξω απο τα μπιφτέκια
κατα το ψήσιμο.

4
Ολοκλήρωση

Βάζουμε τα μπιφτέκια σε ταψί που έχουμε
στρώσει λαδόκολλα και τα τοποθετούμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 45 λεπτά
ανάλογα το φούρνο .
Στη μέση του ψησίματος τα ελέγχουμε τα μπιφτέκια
και τα γυρίζουμε για να ψηθούν και απο την άλλη
πλευρά. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά με ρύζι λαχανικών
ή με πουρέ πατάτας.

Cookos

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Κρέμα γιαουρτιού με ανανά
επόμενο
Αυγά με ντομάτες και κατσικίσιο τυρί
προηγούμενο
Κρέμα γιαουρτιού με ανανά
επόμενο
Αυγά με ντομάτες και κατσικίσιο τυρί

Πρόσθεσε σχόλιο