Υλικά
- 2 κ.σ. Φυστικοβούτυρο
- 1,5 κούπα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κούπα Βούτυρο γάλακτος
- ΄1/2 κ.γλ. Αλάτι
- 1/2 κούπα Ζάχαρη Καστανή
- 1/2 κούπα Ζάχαρη λευκή
- 1 κ.γλ. Μπέικιν πάουντερ
- 2 Βανίλια σε σκόνη
- 1 Αυγό
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το βούτυρο και τη ζάχαρη (λευκή και καστανή). Προσθέτουμε το αυγό, τη βανίλια και μετά το φυστικοβούτυρο και ξαναχτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι,το μπεικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατεύουμε απαλά, με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής, μέχρι να ενωθεί το αλεύρι με το υγρό μείγμα. |
2 Ολοκλήρωση | Πλάθουμε τα μπισκόυα μας σε μικρές μπάλες και τις τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σε απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν. |
3 Ολοκλήρωση | Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά. Περιμένουμε να κρυώσουν για 10 λεπτά και σερβίρουμε. |