0 0
Μπισκότα με φουντούκια και σοκολάτα

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μπισκότα με φουντούκια και σοκολάτα

Εύκολα μπισκότα με φουντούκια και σοκολάτα με λίγα υλικά!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    • Για τη σοκολάτα

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση
    0:10

    Θρυμματίζουμε τα φουντούκια στο μίξερ. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το βούτυρο. Πλάθουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη.

    2
    Ολοκλήρωση
    0:30

    Τυλίγουμε με μία μεμβράνη και βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά. Έπειτα βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθουμε σε μικρές μπάλες. Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα ή με ένα κουτάλι κάνουμε μία μικρή λακκούβα στο κέντρο κάθε κομματιού ζύμης.

    3
    Ολοκλήρωση
    0:15

    Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 12-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

    4
    Ολοκλήρωση
    0:10

    Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και ζεσταίνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί με 1 κ.σ. βούτυρο. Όταν λιώσει η σοκολάτα, με ένα κουταλάκι του γλυκού τοποθτούμε στην κορυφή κάθε μπισκότου λίγο λιωμένη σοκολάτα. Βάζουμε την άκρη μέχρι να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Ρολά μελιτζάνας με φέτα και κόκκινη σάλτσα
    επόμενο
    Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με σκορδαλιά
    προηγούμενο
    Ρολά μελιτζάνας με φέτα και κόκκινη σάλτσα
    επόμενο
    Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με σκορδαλιά

    Πρόσθεσε σχόλιο