Υλικά
- 150ml. Γάλα Αγελάδος
- 250gr. Σοκολάτα κουβερτούρα
- 1 Βανίλια σε σκόνη
- 400gr Γιαούρτι αγελάδος 2%
Οδηγίες
Η μους είναι από τα πιο ελαφριά και γρήγορα γλυκά που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Σερβίρεται σε μπολ ή ποτήρια και να συνοδεύεται με σαντιγί, τριμμένο μπισκότο, φρούτα ή με όποιο άλλο συνδυασμό επιθύμείτε, Μπορεί να γίνει με βάση κάποιο φρούτο και φυσικά με σοκολάτα. Τα βασικά υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε μια μους σοκολάτας, είναι σοκολάτα, αβγά και κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. Εμείς σας προτείνουμε μία πιο ελαφριά εκδοχή με γιαούρτι.
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Έπειτα, βράζουμε |
2 Ολοκλήρωση | Προσθέτουμε τη βανίλια και το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά με μία κουτάλα. Μοιράζουμε το μείγμα σε |