0 0
Μεσογειακά Liguini

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
250 γρ Μακαρόνια Liguini
200 ml Γάλα φρέσκο
200 γρ Φέτα
10 -12 ροδέλες Ελιές
10 Ντοματίνια
Ελαιόλαδο
3-4 κλωνάρια Ρίγανη φρέσκια Εναλλακτικά 1 κοφτή κ.σ. αποξηραμένη
Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μεσογειακά Liguini

Μία 100% Ελληνική, καλοκαιρινή και πανεύκολη μακαρονάδα!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Βάζουμε τα μακαρόνια μας να βράσουν.

    2
    Ολοκλήρωση

    Ετοιμάζουμε τα υλικά μας σε ένα ξύλο κοπής. Κόβουμε στη μέση τα τοματίνια. τις ελιές σε ροδέλες και ψιλοκόβουμε τη φρέσκια ρίγανη.

    3
    Ολοκλήρωση

    Σε ένα τηγάνι βάζουμε το γάλα και θρυμματίζουμε την φέτα. Ανακατεύουμε συνέχεια προσπαθώντας να λιώσουμε όλο το τυρί.
    Μόλις το γάλα πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά σε μεσαία προς χαμηλή.

    4
    Ολοκλήρωση

    Βάζουμε την φρέσκια ρίγανη, τα τοματίνια και ανακατεύουμε για 1 με 1.5 λεπτό.

    5
    Ολοκλήρωση

    Αν τα μακαρόνια μας έφτασαν στον σημείο Al dente, με μία τσιμπίδα τα πιάνουμε μέσα από την κατσαρόλα που έβραζαν, αφήνουμε να φύγει το πολύ νερό και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με την σάλτσα.
    Μόλις εξατμιστούν τα πολλά υγρά και δέσει η σάλτσα με τα μακαρόνια, η μεσογειακή μακαρονάδα μας είναι έτοιμη.
    Πασπαλίστε με έξτρα φρέσκια ρίγανη, τριμμένη φέτα αν τα θέλετε πιο αλμυρά και λίγες ροδέλες από τις ελιές

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Ρεβίθια σαλάτα με ταχίνι
    επόμενο
    Κρέμα γιαουρτιού με ανανά
    προηγούμενο
    Ρεβίθια σαλάτα με ταχίνι
    επόμενο
    Κρέμα γιαουρτιού με ανανά

    Πρόσθεσε σχόλιο