0 0
Μανιτάρια γεμιστά

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μανιτάρια γεμιστά

Υπέροχο ορεκτικό γεμιστών μανιταριών!

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
Παίρνουμε τις ουρές τους και τις κόβουμε σε κυβάκια. Κάνουμε το ίδιο στο μπέικον και στις πιπεριές.

2
Ολοκλήρωση

Σε τηγάνι στη μέτρια φωτιά βάζουμε πρώτα το μπέικον να βγάλει το λίπος του και βάζουμε τις πιπεριές. Σοτάρουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά από τις πιπεριές και προσθέτουμε τελευταία τα κομμένα μανιτάρια. Περιμένουμε να βγάλουν και αυτά τα υγρά τους.

3
Ολοκλήρωση

Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Παίρνει μια βράση και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

4
Ολοκλήρωση

Σε ένα πυρεξ ή ταψάκι με λαδόκολλα, ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και ακουμπάμε με την πλάτη τα μανιτάρια και μοιράζουμε 1 κοφτή κουταλιά βούτυρο σε όλα τα μανιτάρια. Γεμίζουμε με την γέμιση και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο χωρίς αέρα στους 180 για 40'.
Πασπαλίστε με τυρί τριμμένο κατά το σερβίρισμα.

5
Ολοκλήρωση

Χρήσιμα Tips

* Βάζουμε με την σειρά που αναγράφουμε τα λαχανικά γιατί αν τα βάλουμε όλα μαζί θα βγάλουν μαζί τα υγρά τους και αντί να τα σοτάρουμε, θα βράσουν.
* Επειδή η φωτιά στο τηγάνι δεν είναι δυνατή, αφήστε αν χρειάζεται λίγο παραπάνω μέχρι όντως να μην υπάρχουν υγρά γιατί θα μεταφερθούν στα μανιτάρια μας όταν τα βάλουμε στο φούρνο.
* Προσθέστε τυρί της επιλογής σας μέσα στη γέμιση αν θέλετε.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο
επόμενο
Γαρίδες σαγανάκι
προηγούμενο
Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο
επόμενο
Γαρίδες σαγανάκι

Πρόσθεσε σχόλιο