0 0
Μανιτάρια αλα κρεμ με μπέϊκον και ζαμπόν

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500 γρ. Μανιτάρια
250 γρ. Μπέικον
250 γρ. Ζαμπόν
2 μεγάλα Κρεμμύδια ξερά
5-6 Κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γρ. Χυμός ντομάτας
2 Σκόρδο (σκελίδες)
1 πρέζα Αλάτι - Πιπέρι
1 ποτηρακι του κρασιου Κρασί
200 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μανιτάρια αλα κρεμ με μπέϊκον και ζαμπόν

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Σε ένα τηγανι με καυτό λάδι σωτάρουμε όλα τα κρεμμυδια και το σκόρδο.

    2
    Ολοκλήρωση

    Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε το ζαμπόν, το μπέϊκον και τον χυμό ντομάτας.

    3
    Ολοκλήρωση

    Τα αφήνουμε 5-7 λεπτά και μετά προσθετουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και την κρέμα γάλακτος.

    4
    Ολοκλήρωση

    Τα ψήνουμε όλα μαζί για 5-7 λεπτά και στο τέλος χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε το κρασί.

    5
    Ολοκλήρωση

    Μετά από 3 λεπτά ειναι έτοιμο. Σερβίρεται ζεστό με συνοδεία κρασιού ή μπύρας σαν ορεκτικό.

    Masterchef

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Σολομός σε σάλτσα κάρυ
    επόμενο
    Μοσχάρι κρασάτο με χοντρό μακαρόνι
    προηγούμενο
    Σολομός σε σάλτσα κάρυ
    επόμενο
    Μοσχάρι κρασάτο με χοντρό μακαρόνι

    Πρόσθεσε σχόλιο