Υλικά
- 500 γρ. Μανιτάρια
- 250 γρ. Μπέικον
- 250 γρ. Ζαμπόν
- 2 μεγάλα Κρεμμύδια ξερά
- 5-6 Κρεμμυδάκια φρέσκα
- 150 γρ. Χυμός ντομάτας
- 2 Σκόρδο (σκελίδες)
- 1 πρέζα Αλάτι - Πιπέρι
- 1 ποτηρακι του κρασιου Κρασί
- 200 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε ένα τηγανι με καυτό λάδι σωτάρουμε όλα τα κρεμμυδια και το σκόρδο. |
2 Ολοκλήρωση | Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε το ζαμπόν, το μπέϊκον και τον χυμό ντομάτας. |
3 Ολοκλήρωση | Τα αφήνουμε 5-7 λεπτά και μετά προσθετουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και την κρέμα γάλακτος. |
4 Ολοκλήρωση | Τα ψήνουμε όλα μαζί για 5-7 λεπτά και στο τέλος χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε το κρασί. |
5 Ολοκλήρωση | Μετά από 3 λεπτά ειναι έτοιμο. Σερβίρεται ζεστό με συνοδεία κρασιού ή μπύρας σαν ορεκτικό. |