0 0
Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σάλτσα κάρυ

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σάλτσα κάρυ

Φιλέτο κοτόπουλο σε Ανατολίτικες νότες!

Χαρακτηριστικά:
  • Spicy

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το στήθος κοτόπουλο. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε τηγάνι με παχιά βάση βάζουμε και λιώνουμε το βούτυρο. Βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλο να σοταριστούν. Όταν είναι έτοιμα σβήνουμε με λευκό κρασί και τα βάζουμε σε ένα μπολ αλλά αφήνουμε τα υγρά μέσα στο τηγάνι μας. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το κάρυ και φτιάχνουμε γρήγορα σάλτσα. Όταν δέσει και το κάρυ δώσει τα αρώματά του, τη ρίχνουμε πάνω από τα κοτόπουλα και τα ανακατεύουμε να πάει παντού.

2
Ολοκλήρωση

Στο ίδιο τηγάνι πάλι, λιώνουμε μια κουταλιά βούτυρο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.

3
Ολοκλήρωση

Όταν είναι κ αυτά έτοιμα, ξαναβάζουμε το κοτόπουλο μαζί με τα λαχανικά και προσθέτουμε την κρεμά γάλακτος. Την αφήνουμε να πάρει μία βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και ανακατεύουμε συνεχώς. Σε 5 με 7 λεπτά ή σάλτσα θα σφίξει. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σερβίρουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε λίγο εστραγκόν για να δώσει μια εξαιρετική χροιά στο πιάτο μας.

4
Ολοκλήρωση

Χρήσιμα Tips

* Συνοδεύστε το κοτόπουλο με ρύζι της αρεσκείας σας ή γεμίστε μία αραβική πίτα χωρίς όμως να βάλετε πολύ σάλτσα.
* Τα κομμάτια κοτόπουλο που θα κόψετε να είναι σχετικά μικρά ώστε να μην χρειαστεί να μαγειρευτούν πολύ όσο έχετε την κρέμα γάλακτος στο τηγάνι.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Πέστο βασιλικού
επόμενο
Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια
προηγούμενο
Πέστο βασιλικού
επόμενο
Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια

Πρόσθεσε σχόλιο