0 0
Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

Κοτόπουλο με δροσερή σάλτσα μουστάρδας

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Για το κοτόπουλο

    Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιές και το τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Όταν πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριες και το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθετουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κοτόπουλο και διατηρούμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα καρυκεύματα και το θυμάρι. Αφηνουμε για 20´ και μετά προσθέτουμε τη μουσταρδα (με μέλι- θυμαρι) και αφήνουμε αλλά 15 λεπτά. Λιγο πριν σβήσουμε το μάτι της κουζίνας προσθέτουμε το τυρί φιλαδελφια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

    2
    Ολοκλήρωση

    Για το ρύζι

    Κόβουμε τα λαχανικά σε ζαράκια και σωτάρουμε σε ελαιόλαδο. Έπειτα προσθέτουμε το ρυζι και σκεπάζουμε με νερό (περίπου 2 μισή ποτήρια του νερού για 400 γρ) και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά περίπου. Πριν σερβίρουμε προσθέτουμε λίγο βούτυρο..

    Evgenia

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Χειροποίητο παγωτό
    επόμενο
    Κεμπάπ Γιαουρτλού
    προηγούμενο
    Χειροποίητο παγωτό
    επόμενο
    Κεμπάπ Γιαουρτλού

    Πρόσθεσε σχόλιο