Υλικά
- 1 Κοτόπουλοκομμένο στα 4
- 400 gr Κριθαράκι
- 2 Καρότα
- 3 Σκελίδες σκόρδο
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 σφηνάκι Μηλόξυδο
- 1 κονσέρβα Τομάτα κονκασέ (με κομμάτια τομάτας)
- 1 σφηνάκι Κόκκινο κρασί
- 150 ml Χυμός ντομάτας
- 2 Φύλλα δάφνης
- 5 κόκκοι Μπαχάρι
- 1 Κανέλα ξύλο
- 1/2 κ.γ. Ζάχαρη λευκή
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | Σβήνουμε με το μηλόξυδο και μόλις εξατμιστεί, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | 20 λεπτά πριν βγάλουμε το φαγητό, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 και βάζουμε τα σκεύη που θα βάλουμε το φαγητό για να πάρουν θερμοκρασία. |
5 Ολοκλήρωση | Στα 5 λεπτά πριν τα βγάλετε από το φούρνο, προσθέστε τριμμένο τυρί αλμυρό της επιλογής σας και αφήστε το να λιώσει μέχρι να περάσει ο χρόνος μαγειρέματος. Καλή σας όρεξη! |