Υλικά
- 500 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 Κρεμμύδι ξερόμεγάλο
- 2 Σκελίδες σκόρδο
- 1 Αυγό
- 4 Φρυγανιέςτριμμένες
- 2 κ.σ Μουστάρδα
- 2 κ.σ Δυόσμος φρέσκοςη 1 κσ ξερό
- 10 ml Ξύδι
- 10 ml Ελαιόλαδο
- 1 κ.γ Πάπρικα γλυκιά
- Αλάτι - Πιπέρι
Για το τηγάνισμα
- Ελαιόλαδο
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Τοποθετούμε τον κιμά σε μεγάλο |
2 Ολοκλήρωση | Ζυμώνουμε αρκετά καλά |
3 Ολοκλήρωση | Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. |