0 0
Κεφτεδάκια τηγανιτά

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Κεφτεδάκια τηγανιτά

Αφράτα, κλασικά τηγανιτά κεφτεδάκια

Κουζίνα:

Υλικά

  • Για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Τοποθετούμε τον κιμά σε μεγάλο
μπωλ. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι
και το σκόρδο και τον προσθέτουμε
στον κιμά μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.

2
Ολοκλήρωση

Ζυμώνουμε αρκετά καλά
τον κιμά, για τουλάχιστον 10 λεπτά
ώστε να αναμειχθούν καλά τα υλικά.
Σεκπαζουμε το μπώλ με μεμβράνη
και το τοποθετούμε στο ψυγείο για
τουλάχιστον 1 ώρα για να αναμειχθούν
οι γεύσεις.

3
Ολοκλήρωση

Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
Βγάζουμε τον κιμά απο το ψυγείο και πλάθουμε
ένα ένα τα κεφτεδάκια. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο τηγάνι
για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ψηθούν.
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.

Cookos

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Banoffee
επόμενο
Παραδοσιακό ρυζόγαλο
προηγούμενο
Banoffee
επόμενο
Παραδοσιακό ρυζόγαλο

Πρόσθεσε σχόλιο