0 0
Καρμπονάρα με αυγό

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500gr Σπαγγέτι
150gr Μπέικον
100gr Παρμεζάνα
1 ολόκληρο Αυγό
3 Κρόκοι αυγών
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Μαϊντανός
Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Καρμπονάρα με αυγό

Πεντανόστιμη καρμπονάρα με αυγό!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Για τη σάλτσα

    Κόβουμε το μπέικον σε κυβάκια και το τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο μέχρι να γίνει διάφανο. Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τους κρόκους και το αυγό, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό.

    2
    Ολοκλήρωση

    Για τα μακαρόνια

    Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια μας με μπόλικο αλάτι, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία (κατά προτίμηση να είναι al dente). Τα σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια.

    3
    Ολοκλήρωση

    Σύνθεση

    Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι με το μπέικον και προσθέτουμε το μείγμα με το αυγό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να παραμείνει κρεμώδης η σάλτσα μας. Πασπαλίζουμε με μπόλικη παρμεζάνα και σερβίρουμε αμέσως.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Παστίτσιο
    επόμενο
    Γαύρος Ξιδάτος
    προηγούμενο
    Παστίτσιο
    επόμενο
    Γαύρος Ξιδάτος

    Πρόσθεσε σχόλιο