Υλικά
- 500 γρ Κανελόνια
- 700 ml Σάλτσα Μπολονέζ
- 1 lt Μπεσαμέλ
- 100 γρ Κεφαλοτύρι τριμμένο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. |
2 Ολοκλήρωση | Όταν γεμίσουμε το σκεύος μας, πασπαλίζουμε με λίγο κεφαλοτύρι ακόμα και περιχύνουμε την ζεστή Μπεσαμέλ. |
3 Ολοκλήρωση | Όταν περάσει ο αναγραφόμενος χρόνος, τρυπάμε με ένα μαχαίρι μέχρι μέσα και το τραβάμε. Η μπεσαμέλ είναι έτοιμη όταν το μαχαίρι είναι σχετικά καθαρό χωρίς να έχει κρεμώδη σημάδια από την Μπεσαμέλ. |