0 0
Κανελόνια μπολονέζ

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500 γρ Κανελόνια
700 ml Σάλτσα Μπολονέζ
1 lt Μπεσαμέλ
100 γρ Κεφαλοτύρι τριμμένο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Κανελόνια μπολονέζ

Υπέροχο πιάτο για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Απλώνουμε λίγη σάλτσα στο πυρίμαχο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε λίγη από την σάλτσα και την ανακατεύουμε με λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι.
Γεμίζουμε ένα - ένα τα κανελόνια μας με την Μπολονέζ και τα στρώνουμε στο σκεύος μας.
Για την σάλτσα Μπολονέζ, δείτε την συνταγή μας εδώ.

2
Ολοκλήρωση

Όταν γεμίσουμε το σκεύος μας, πασπαλίζουμε με λίγο κεφαλοτύρι ακόμα και περιχύνουμε την ζεστή Μπεσαμέλ.
Για την Μπεσαμέλ, δείτε την συνταγή μας εδώ.

3
Ολοκλήρωση

Όταν περάσει ο αναγραφόμενος χρόνος, τρυπάμε με ένα μαχαίρι μέχρι μέσα και το τραβάμε. Η μπεσαμέλ είναι έτοιμη όταν το μαχαίρι είναι σχετικά καθαρό χωρίς να έχει κρεμώδη σημάδια από την Μπεσαμέλ.
Αφήνουμε τα γεμιστά κανελόνια μας να χάσουν λίγη θερμοκρασία για 10' και μετά κόβουμε σε μερίδες και μοιράζουμε στα πιάτα μας.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Μπεσαμελ
επόμενο
Τρουφάκια με επικάλυψη ινδοκάρυδο
προηγούμενο
Μπεσαμελ
επόμενο
Τρουφάκια με επικάλυψη ινδοκάρυδο

Πρόσθεσε σχόλιο