Υλικά
- 500 γρ Καλαμάρικατεψυγμένο
- 300 γρ Σπανάκι
- 2. κ.σ. Μαϊντανός
- 2 κ.σ. Άνηθος Φρέσκος
- 2 τεμ. Χυμός λεμονιού
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 2 Σκελίδες σκόρδο
- 4 Φρέσκα κρεμμυδάκια
- 150 ml Ελαιόλαδο
- Αλάτι - Πιπέρι
- 4 Κολοκύθια
- 100 ml Κρασί λευκό
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε όλα μας τα λαχανικά εκτός από το σπανάκι που απλώς το καθαρίζουμε. |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | Μόλις μαλακώσει το σπανάκι μας, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι, τον μαϊντανό και τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε άλλα 5' πριν απόσυρουμε το φαγητό από την φωτιά. |
6 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips * Αν το φαγητό βγάλει πολλά υγρά το αφήνουμε να τα πιει και μετά σβήνουμε με κρασί. |