Υλικά
- 500 γρ Χοιρινός λαιμός
- 3 Καρότα
- 100 γρ Αρακάς
- 2 Πράσινες πιπεριές κέρατο
- 2 Κρεμμύδια ξερά
- 300 γρ Γραβιέρα
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 50 ml Κόκκινο κρασί
- 1 κ.σ. Θυμάρι ξερό
- 1 κ.σ. Δενδρολίβανοφρεσκο
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | Όταν πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές τα αφαιρούμε, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε στην ίδια κατσαρόλα τα καρότα (ροδέλες), τα κρεμμύδια (χοντροκομμένα), τις πιπεριές (ροδέλες) και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και τα βάζουμε στο ίδιο μπολ με το κομμάτια χοιρινού |
3 Ολοκλήρωση | Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα. Παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλα 2 φορές όσο το μέγεθος του σκεύους μας. Βάζουμε τη μια λαδόκολλα κατά μήκος του σκεύους και την άλλη κατά πλάτος δημιουργώντας το σχήμα σταυρού. Ρίχνουμε το χοιρινό με τα λαχανικά και τα απλώνουμε ισόποσα. Βάζουμε φρεσκοκομμένο πιπέρι και λίγο αλάτι. |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση |