0 0
Γουακαμόλε

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
2 Αβοκάντο
½ Κρεμμύδι ξερό
2 Σκελίδες σκόρδο
½ Πιπεριές Jalapeno
1 Ντομάτα Μέτρια
1 κ.σ. Κολίανδρος Φρέσκος
1 Lime
Αλάτι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Γουακαμόλε

Το διασημότερο Μεξικάνικο Dip! Εύκολο και γρήγορο!

Χαρακτηριστικά:
  • Spicy
  • Vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρείτε τον μεγάλο σπόρο και με ένα κουτάλι αφαιρείτε την "ψύχα" και την βάζετε σε ένα μπολ.
Με εργαλείο για πουρέ ή με πιρούνι λιώστε το αβοκάντο.

2
Ολοκλήρωση

Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα λαχανικά και λιώστε τις σκελίδες σκόρδο μέσα στο μείγμα. Προσθέστε lime αλάτι και ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Ανακατέψτε καλα.

3
Ολοκλήρωση

Χρήσιμα Tips

* Μπορείτε να καταναλώσετε το dip άμεσα ή να το αφήσετε στο ψυγείο 1 ώρα ώστε να σφίξει λίγο περισσότερο.
* Αν δεν έχετε φρέσκο κόλιανδρο μπορείτε να βάλετε 1 κ.γ. αποξηραμένο .
* Αν θέλετε πιο καυτερό αποτέλεσμα βάλτε όλη την jalapeno.
* Τέλος αν θελετε να κανετε το ίδιο ντεκόρ με τη φωτογραφία, απλά βράστε αυγά, αφαιρέστε τον κρόκο και αντικαταστείστε τον με μία κουταλιά του γλυκού γουακαμόλε.

Καλή σας όρεξη!

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Κολοκυθάκια γεμιστά
επόμενο
Οσπριάδα Κρήτης
προηγούμενο
Κολοκυθάκια γεμιστά
επόμενο
Οσπριάδα Κρήτης

Πρόσθεσε σχόλιο