Υλικά
- 4 τεμ Γλώσσα
- 250 γρ Βούτυρο
- 2 λεμόνια Χυμός λεμονιού
- 3 κ.σ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.σ. Μαϊντανός
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | Τις αφαιρούμε από το τηγάνι όταν είναι έτοιμες. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τον χυμό από το λεμόνι ανακατεύοντας και τρίβοντας τον πάτο του τηγανιού να πάρει όλο το αλεύρι που θα έχει "πιάσει" και κάνουμε μία δεμένη σάλτσα. Ρίχνουμε την σάλτσα λεμονιού πάνω από τις γλώσσες και πασπαλίζουμε με αρκετό μαϊντανό. |
6 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips * Γυρίστε με προσοχή τις γλώσσες γιατί αν είναι πολύ λεπτές, σπάνε. Αντί για λαβίδα χρησιμοποιήστε σπάτουλα για να τις γυρίσετε. |