0 0
Κρέμα γιαουρτιού με ανανά

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
1 φακελάκι Ζελέ ανανά σε σκόνη
1 kg. Κομπόστα ανανά
750gr. Γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
τριμμένα Καρύδια (προαιρετικά
400ml. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1κ.σ. Ζάχαρη άχνη
1 Βανίλια σε σκόνη

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Κρέμα γιαουρτιού με ανανά

Η τέλεια καλοκαιρινή πρόταση για επιδόρπιο!!!

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Ανοίγουμε την κομπόστα ανανά, στραγγίζουμε καλά και κρατάμε το σιρόπι. Κρατάμε 3 ροδέλες για το σερβίρισμα και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις υπόλοιπες.

2
Ολοκλήρωση

Για το ζελέ ανανά

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε 200ml. από το σιρόπι ανανά που έχουμε κρατήσει και προσθέτουμε το ζελέ σε σκόνη. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει και μόλις πάρει μία βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

3
Ολοκλήρωση

Για τη σαντιγί

Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την κρύα κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη, και τη βανίλια σε σκόνη.
Μόλις σταθεί η σαντιγί σταματάμε το χτύπημα γιατί ενδέχεται να κόψει.

4
Ολοκλήρωση

Σύνθεση

Προσθέτουμε το γιαούρτι στο μπολ με τη σαντιγί. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα ρίχνουμε το ζελέ και έπειτα στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον 3 ώρες. Γαρνίρουμε με τις ροδέλες ανανά που έχουμε κρατήσει και τριμμένα καρύδια (προαιρετικά).

katrinavog

Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Μεσογειακά Liguini
επόμενο
Μπιφτέκια γεμιστά με κεφαλοτύρι
προηγούμενο
Μεσογειακά Liguini
επόμενο
Μπιφτέκια γεμιστά με κεφαλοτύρι

Πρόσθεσε σχόλιο