Υλικά
- 1 κιλό ΝτομάτεςΔιαλέγουμε πολύ ώριμες
- 2 μέτρια Αγγούρι
- 2 Πιπεριά κόκκινη γλυκιά
- 2 Πιπεριά πράσινη
- 2 Κρεμμυδάκια φρέσκαΜόνο το άσπρο μέρος
- 1 μεγάλο κλωνάρι ΣέλεριΧωρίς τα φύλλα
- 2 Σκόρδο (σκελίδες)Πολτοποιημένες
- 2 κ.σ. Ξύδι λευκό
- 150 ml Ελαιόλαδο
- 1 φέτα Ψωμί
- Αλάτι - Πιπέρι
- Λίγες σταγόνες (Προαιρετικά) Ταμπάσκο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Κόβουμε τις ντομάτες στα 2, αφαιρούμε τους σπόρους και τις |
2 Ολοκλήρωση | Με τα χέρια μας πιέζουμε τα υλικά αρκετά ώστε να βγούν τα υγρά απο |
3 Ολοκλήρωση | Στη συνέχεια τα περνάμε σε μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν όλα μας τα υλικά |
4 Ολοκλήρωση | Όταν το γκασπάτσο έχει κρυώσει αρκετά , σερβίρουμε σε πιάτο σούπας ή μικρά ποτήρια |
5 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips- Μπορούμε να αφαιρέσουμε τη φλούδα απο τις ντομάτες για πιο βελούδινη υφή του γκασπάτσο, |