0 0
Γιουβέτσι με μανιτάρια πλευρώτους

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Γιουβέτσι με μανιτάρια πλευρώτους

Κριθαράκι στο φούρνο με μανιτάρια πλευρώτους

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια
    βρεγμένη πετσέτα και κόβουμε
    το σκληρό κοτσανάκι τους.

    2
    Ολοκλήρωση

    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το
    σκόρδο. Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε
    το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σωτάρουμε
    το κρεμμύδι για 3 λεπτά.
    Προσθέτουμε το σκόρδο και τα πλευρώτους
    και σωτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.

    3
    Ολοκλήρωση

    Σβήνουμε με το κρασί. Συνεχίζουμε
    το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
    Προσθέτουμε το δενδρολίβανο,το θυμάρι,την κανέλα,
    το πιπέρι,το γαρύφαλο,το ζωμό και το χυμό τομάτας.
    Αλατίζουμε και μαγειρέυουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά.

    4
    Ολοκλήρωση

    Αφαιρούμε το θυμάρι,το δενδρολίβανο,το μπαχάρι,την
    κανέλα,το γαρύφαλο και το πιπέρι.
    Σε ταψί η πυρέξ βάζουμε το κριθαράκι,προσθέτουμε το
    περιεχόμενο της κατσαρόλας και ψήνουμε σε προθερμασμένο
    φούρνο στους 180 για 20 λεπτά, μέχρι να γίνει το κριθαράκι
    ανακατεύοντας συχνά.
    Σερβίρουμε το γιουβέτσι ζεστό, πασπαλίζοντας με τριμμένη
    παρμεζάνα ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας.

    Cookos

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Γίγαντες στο φούρνο
    επόμενο
    Σαλάτα του Chef
    προηγούμενο
    Γίγαντες στο φούρνο
    επόμενο
    Σαλάτα του Chef

    Πρόσθεσε σχόλιο