0 0
Αυγά με ντομάτες και κατσικίσιο τυρί

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Αυγά με ντομάτες και κατσικίσιο τυρί

Αυγά με ντομάτες, κατσικίσιο τυρί και δυόσμο

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Πλένουμε καλά τις ντομάτες, τις κόβουμε,
στη μέση και αφαιρούμε τους σπόρους.
Τις περνάμε απο τον τρίφτη, χωρίς να
τρίψουμε την φλούδα την οποία πετάμε.

2
Ολοκλήρωση

Σε μεγάλο τηγάνι με καπάκι ή ρηχή κατσαρόλα,
ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε για
λίγα λεπτά το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι
τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.

3
Ολοκλήρωση

Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, τη ρίγανη,
το μαινανό που έχουμε ψιλοκόψει, το πιπέρι
τη ζάχαρη και τον πελτέ. Ανακατεύουμε καλά
και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά με μισοσκεπασμένη κατσαρόλα
να μαγειρευτούν οι ντομάτες και να εξατμιστούν τα υγρά,
περίπου 20 λεπτά.

4
Ολοκλήρωση

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπωλ και τα χτυπάμε
ελαφρά με ένα πιρούνι.
Θρυμματίζουμε το κατσικίσιο τυρί.

5
Ολοκλήρωση

Όταν οι ντομάτες έχουν χάσει τα υγρά τους,
ρίχνουμε τα αυγά και το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά.
Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά εως να ψηθούν καλά
τα αυγά. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το
θρυμματισμένο κατσικίσιο τυρί και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα αυγά με τις ντομάτες μαζί με φρυγανισμένο
ψωμί ή ντάκο .

Cookos

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Μπιφτέκια γεμιστά με κεφαλοτύρι
επόμενο
Ψητές πιπεριές με γέμιση τυριών
προηγούμενο
Μπιφτέκια γεμιστά με κεφαλοτύρι
επόμενο
Ψητές πιπεριές με γέμιση τυριών

Πρόσθεσε σχόλιο