Υλικά
- 500 γρ ΑρακάςΚατεψυγμένος
- 1 Κρεμμύδι ξερόμεγάλο
- 2 Σκελίδες σκόρδο
- 1 Καρότομέτριο
- 1 Πατάταμεγάλη
- 250 ml Χυμός ντομάτας
- 1 κ.σ Ντομάτα πελτές
- 500 ml Ζωμός λαχανικών
- 2 κ.σ Άνηθος Φρέσκος
- 0,5 κ.γ Ζάχαρη λευκή
- 60 ml Ελαιόλαδο
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά καρέ. |
2 Ολοκλήρωση | Προσθέτουμε το ζωμό,τον χυμό τομάτας, τον πελτέ |
3 Ολοκλήρωση | Περίπου 5 λεπτά πριν γίνει ο αρακάς προσθέτουμε το |